Fazole adzuki v BIO kvalitě zasytí a dodají tělu bílkoviny, minerály i vlákninu. Jedná se o hojně využívanou surovinu v japonské a asijské kuchyni. Vařené fazole adzuki mají jemně ořechovou chuť. Vhodné jako příloha, do polévek, pomazánek, nákypů, koláčů, kaší nebo salátů. Nebojte se s nimi experimentovat - lze je připravit na sladko i na slano.
Použití:
Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5-8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30-45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení:
Fazole adzuki.
Obsah:
500 g
Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Výživové údaje na 100 g:
|
Energetická hodnota |
1378 kJ/329 kcal |
|
Tuky |
1,2 g |
|
Sacharidy |
63 g |
|
Bílkoviny |
20 g |
|
Sůl |
0,01 g |
Přečtěte si recenze jak nás hodnotí zákazníci, kteří u nás již nakoupili. Ověřené recenze pocházejí z portálu heureka.cz
Rychlé doručení, dobré ceny. Vše super doporučuji
Fuguje to.
Bez problémů a včas....
Doplňky stravy používám už déle než tři roky a jsem velmi spokojená. Výsledek jsem viděla už druhý měsíc, pravidelně beru kolagen,kyselinu hyaluronovu a mají super vitamíny. Vřele doporučuji.