Blanšírovaná mandlová mouka se běžně používá při bezlepkovém a nízkosacharidovém pečení jako náhražka pšeničné mouky. Má mírně sladkou a ořechovou chuť a může být použitá v různých receptech, včetně koláčů, sušenek, chleba a palačinek. Často je upřednostňována před běžnou mandlovou moukou pro recepty, kde je požadována jemnější struktura.
Upozornění:
Alergeny: Mandle. Může obsahovat stopy lepku a skořápkových plodů.
Složení:
Mandle 100 %. Blanšírované mandle sekané na jemnou mouku.
Skladování:
Skladujte v suchu, chladu a temnu.
Obsah:
250 g
Nutriční hodnoty na 100 g:
Přečtěte si recenze jak nás hodnotí zákazníci, kteří u nás již nakoupili. Ověřené recenze pocházejí z portálu heureka.cz
doporucuji
okamzite odeslani po zaplaceni predem
dobre ceny versus kvalita
spolehlivy
napoj velice chutny
a je zdravy
vyborny pro doplneni protenu
vhodne po cviceni